خوردن نخود رقم آتا موجب رقیق شدن خود می شود

انواع مختلفی از نخود رقم آتا وجود دارد که هر کدام ارزش غذایی خاص خود را دارند، اما به طور کلی نخود منبع عالی پروتئین گیاهی است. نخودفرنگی هزاران سال است که یک عنصر کلیدی در پخت و پز و تهیه غذا بوده است. آنها مغذی، همه کاره و سالم هستند. انواع رایج آن شامل نخود سبز، نخود برفی و نخود سیاه چشم است.

نخود علاوه بر اینکه منبع خوبی از پروتئین است، ممکن است برای سلامت قلب و روده مفید باشد و تثبیت کننده قند خون خوبی است. داده های تغذیه ای زیر 1 فنجان نخود بالغ را به جای یک غلاف نخود نابالغ فرض می کند.

اطلاعات تغذیه برای نخودهای نابالغ در غلاف ممکن است متفاوت باشد. نخودهای بالغ به سادگی آنهایی هستند که رشد طولانی تری داشته اند، هرچند زمان دقیق برای بالغ شدن یک نخود نابالغ به نوع آن بستگی دارد.

نخود چربی اشباع شده، کلسترول و نمک کمی دارد. آنها منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین A، ویتامین B6، فولات و منیزیم هستند. نخود منبع عالی فیبر، ویتامین C، ویتامین K، تیامین و منگنز هستند.

نخود قندی همچنین دارای چربی اشباع شده، کلسترول و نمک کم است و منبع خوبی از ریبوفلاوین، ویتامین B6، فولات، منیزیم و پتاسیم است. آنها همچنین منبع بسیار خوبی از ویتامین های A، C، K، تیامین و آهن هستند.

منبع اعتبار USDAT داده های تغذیه ای زیر را برای 1 فنجان (185 گرم) نخود سیاه چشم سیاه منجمد، که به عنوان لوبیا چشم بلبلی نیز شناخته می شود. نخود سیاه چشم بالغ نمک، چربی و کلسترول کمی دارد و منبع خوبی از پروتئین، تیامین، آهن و منیزیم است. آنها همچنین منبع با کیفیتی از فیبر، فولات و منگنز هستند.

نخود دارای کلسترول بسیار کم و چربی اشباع شده و نمک کمی است. آنها منبع خوبی از فیبر، پروتئین و مس و منبع بسیار خوبی از فولات و منگنز هستند. نخود تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک حاوی فواید تغذیه ای زیادی است. بیشتر انواع کم کالری، چربی های اشباع شده، کلسترول و سدیم هستند که آنها را به گزینه خوبی به عنوان غذای جانبی یا عنصر ستاره در وعده غذایی اصلی تبدیل می کند.