یک واقعیت علمی ثابت شده این است که لیکوپن موجود در گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی 5 کیلویی از تشکیل سلول های سرطانی جلوگیری می کند. اعمال آنها بر کار قلب تأثیر مثبت دارد. چنین موادی به کاهش کلسترول کم مولکولی کمک می کنند.
به دلیل این واقعیت است که استفاده فعال از رب گوجه فرنگی توسط ایتالیایی ها منجر به این واقعیت می شود که قلب و عروق خونی کمترین میزان ابتلا را دارند. لیکوپین ها تاثیر مثبتی روی پوست دارند. برای افزایش جوانی پوست، متخصصان زیبایی مصرف روزانه رب گوجه فرنگی را تا 50 گرم توصیه می کنند.
درست کردن رب گوجه فرنگی یکی از روش های مورد علاقه من برای استفاده و نگهداری از گوجه فرنگی در صورت داشتن مواد اضافی است. رب گوجه فرنگی بسیار غلیظ است، بنابراین می توانید به راحتی تعداد زیادی گوجه فرنگی را در یک فضای کوچک کم کنید.
سپس می توانید آن را منجمد کنید، آن را قوطی کنید، یا آن را به شکل سس کچاپ تخمیر شده درست کنید. دفعه بعد طرز تهیه سس کچاپ تخمیر شده را به شما نشان خواهم داد.
قبلاً همه گوجه ها را پوست می گرفتم تا سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی درست کنم، اما متوجه شدم که خیلی بیشتر از روشی که الان انجام می دهم طول کشید. حالا گوجه ها را در مخلوط کن ریختم و سپس مخلوط را صاف می کنم تا دانه ها و پوست آن گرفته شود.
بعضی ها شروع به پختن سس می کنند بدون اینکه پوست و دانه ها را جدا کنند، اما متوجه شدم که اگر قبل از پختن آنها را جدا نکنید، سس را تلخ می کند.
درست کردن رب گوجه فرنگی آسان است. اصولاً یک سس گوجه فرنگی اصلی درست می کنید و به آرامی آن را کم می کنید تا با تبخیر مقدار آب، غلیظ تر شود. چندین راه برای انجام آن وجود دارد.
می توانید آن را به آرامی در قابلمه ای روی پیشخوان آشپزخانه روی حرارت ملایم، در اجاق آهسته بدون درب، یا حتی با پخش سس گوجه فرنگی روی ورقه شیرینی و پختن سس در دمای پایین، کم کنید تا به قوام دلخواه شما برسد.